دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 85 KB
تعداد صفحات : 34
بازدیدها : 354
برچسبها : نظام اطلاعاتی مدیریت دانلود تحقیق
مبلغ : 5500 تومان
خرید این فایلهدف این تحقیق، بررسی و شناسایی موانع و مشکلات استقرار نظام های اطلاعاتی مدیریت از دیدگاه مدیران است. بر این اساس، تلاش شده است با شناسایی موانع در مراحل مختلف استقرار نظام اطلاعاتی مدیریت در کارخانه نیشکر هفت تپه راهکارهای مناسب ارائه و زمینه برای استقرار این ابزار مدیریتی فراهم شود. این موانع در قالب چهار متغیر کمبود میزان آشنایی مدیران با نظام اطلاعاتی مدیریت، کمبود نیروی انسانی متخصص، پایین بودن سطح آموزش و اطلاعات کارکنان و مقاومت کارکنان در مقابل تغییر بررسی شده و ارتباط این متغیرها با استقرار نظام های اطلاعاتی مدیریت از دیدگاه مدیران مورد آزمون قرار گرفته است. بدین منظور از پرسشنامه هایی برای جمع آوری اطلاعات استفاده شده است و از نرم افزار spss برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شده است که نتایجی به شرح ذیل حاصل گردید:
بین کمبود آشنایی مدیران با نظام اطلاعاتی مدیریت و استقرار آن رابطه معناداری وجود دارد
ببن کمبود نیروی انسانی متخصص برای پشتیبانی اجرایی MIS و استقرار آن رابطه معناداری وجود دارد.
بین کمبود سطح آموزش و اطلاعات کارکنان و استقرار MIS رابطه معناداری وجود دارد
بین مقاومت کارکنان در مقابل تغییر و استقرار MIS رابطه معناداری وجود دارد
استفاده از آزمون ها این نتیجه حاصل شد که بین جنس، سابقه کار، سن، سطح تحصیلات، رشته تحصیلی و میزان اطلاع مدیران از MIS در کارخانه نیشکر هفت تپه با استقرار آن رابطه معناداری وجود ندارد.
تحقیق، اهداف زیر را دنبال می کند:
الف- بررسی رابطه میان میزان آگاهی مدیران نسبت به نظام اطلاعاتی مدیریت و استقرار نظام اطلاعاتی مدیریت.
ب- بررسی رابطه میان میزان نیروی انسانی متخصص برای اجرای نظام اطلاعاتی مدیریت و استقرار نظام اطلاعاتی مدیریت.
ج- بررسی رابطه میان میزان سطح آموزش و اطلاعات کارکنان نسبت به نظام اطلاعاتی مدیریت و استقرار نظام اطلاعاتی مدیریت.
د- بررسی رابطه میان میزان مقاومت کارکنان در مقابل تغییر و استقرار نظام اطلاعاتی مدیریت.
در این تحقیق واژه نظام به معنای فرایند حرکت مجموعه ای از عوامل است که هر کدام از آنها برای تحقق هدف خاصی فعالیت می کنند.
نظام های نوین اطلاعات مبتنی بر رایانه، علیرغم مزیتهای فراوان به آسانی در سازمان اجرا نمی شوند و مشکلات فناوری، مقاومت از جانب کاربرها و مقاومت ازجانب مدیران سازمان، از جمله عواملی هستند که اجرای آن را با مشکل مواجه می کنند.
یکی از موانع اصلی فناوری در اجر ای موفقیت آمیز نظام های اطلاعاتی، فقدان انسجام در استانداردهای فناوری است. تولیدکنندگان مختلف رایانه و تجهیزات شبکه ها ممکن است از استانداردهای فنی متفاوتی استفاده کنند. برای مثال، بخش پردازش اطلاعات رایانه ای که توسط شرکت IBM تولید می شود از استانداردهای فنی متفاوتی نسبت به شرکت اپل مکینتاش (Apple-Macintosh) برخوردار است. این استانداردهای متفاوت، باعث ایجاد مشکل در منسجم کردن شبکه رایانه ای سازمان می شود.
مقاومت از جانب کاربرها موجب شکست در اجرای نظام های اطلاعاتی در سازمان می شود. بسیاری از مدیران در استفاده از نظام های پشتیبان تصمیم گیری و مدیریت، در حوزه کاری خود موفق نبوده اند. دلایل اولیه عدم توفیق آنان عبارتند از: ترس از فناوری جدید، عدم اعتماد نسبت به توانایی فناوری و فقدان ستاد پشتیبانی مناسب در سازمان.
از طریق نظام های اطلاعاتی می توان با مسطح کردن هرم سلسله مراتب و توسعه جریان اطلاعات به صورت افقی و میان وظیفه ای، روش مدیریت سازمان را تغییر داد که این تغییرات ممکن است به زعم مدیران، تهدیدی برای قدرت و حتی امنیت شغلی آن ها محسوب شود. مدیران رده میانی نگرانند که گسترش نظام های اطلاعاتی مدیریت مبتنی بر رایانه، اقتدار آنها را به خطر اندازد. بنابراین آن ها ممکن است در مقابل اجرای چنین نظام هایی در سازمان مقاومت کنند. رئیس یک بخش وظیفه ای ممکن است به این خاطر نگران باشد که توسعه شبکه های رایانه ای در سازمان که اطلاعات را به صورت میان وظیفه ای به جریان می اندازد، توانایی او را در کنترل جریان اطلاعات در داخل و خارج بخش محدود کند. اگر فقدان کنترل بر جریان اطلاعات، اثر منفی بر قدرت مدیر داشته باشد، به احتمال زیاد مدیر در اجر ای نظام های اطلاعا تی سنگ اندازی خواهد کرد.
تحقیق دانلودی شامل 34 صفحه ی ورد و قابل ویرایش، در پنج فصل همراه با منابع و جداول می باشد
خرید و دانلود آنی فایل