پروژه و مقاله اصل حاکمیت اراده در قراردادها+ppt

پروژه و مقاله اصل حاکمیت اراده در قراردادها+ppt پروژه و مقاله اصل حاکمیت اراده در قراردادها+ppt

دسته : حقوق

فرمت فایل : word

حجم فایل : 189 KB

تعداد صفحات : 40

بازدیدها : 498

برچسبها : اصل حاکمیت اراده اراده در قرارداد

مبلغ : 20000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه رشته حقوق در خصوص اصل حاکمیت اراده در قراردادها دارای مقاله، پروپوزال و فایل پاورپوینت

پروژه دانلودی حاضر مرتبط با رشته حقوق در خصوص اصل حاکمیت اراده در قراردادها می باشد که دارای مقاله، پروپوزال پایان نامه و فایل پاورپوینت آماده می باشد. در ادامه این صفحه از سایت سِرو به معرفی و بخشهایی از متن این فایل دانلودی می پردازیم.

اصل حاکمیت اراده در اعمال حقوقی و آزادی شخص در انشای عمل حقوقی و این که مبادرت به تشکیل عقد یا ایقاع نکند و نیز در انتخاب نوع عقد و ایقاع و طرف عقد و تعیین حدود آثار آن و شرایط مندرج ضمن عقد و نیز منحل ساختن قراردادها در موارد مجاز نتیجه می شود. قانون به عنوان تجلی گاه احتراز و عزم جامعه، اساس و مبنای نظم عمومی را تشکیل می دهد. از زندگی اجتماعی، نیروی فائق و نظم حاکم ضروری است.

خواسته های بی پایان افراد انسانی و تعارض این خواسته ها اجازه نمی دهد افراد انسانی در زندگی جمعی و بی قانون آسایش و آرامش داشته باشند و در جهت شکوفایی قابلیت های خدادادی خویش حرکت کنند و جامعه ای سالم و سر پا بماند. برای تامین زندگی جمعی، باید نیرویی والا که در عین حال برخواسته از اراده همان جامعه و نه خارج از آن یا فرد یا افرادی محدود باشد فراهم آید. این نیرو که عهده دار فردی از گونه ای قرارداد اجتماعی ناشی می شود. از این رو، دو نقش اساسی را برای قانون در اعمال حقوقی به طور عام و قراردادها به نحو خاص، باید ثابت دانست؛ اعتبار بخشیدن به اعمال حقوقی و محدود کردن قلمرو و اراده، انسان به تنهایی در اعمال مادی می تواتد نافذ باشد؛ مثلا شخص به حکم اراده می تواند اتومبیلی را به حرکت در آورد و ساختمانی را بنا کند؛ اما در اعمال حقوقی که اعتباری است، قانون به اعمال حقوقی انشا شده اعتبار می بخشد. هنگامی که دو نفر با هم قراردادی، با رعایت شرایط مقرر قانونی، منعقد می کنند، این قانون است که این قرارداد را محترم می شمارد و از آن حمایت می کند و هرگاه متعهد از اجرای تعهد قراردادی خویش سرپیچی کند به درخواست ذی نفع، او را به انجام تعهد وادار می سازد.

تحلیل اصل حاکمیت اراده در قراردادها

اراده طرفین عقد را در عالم اعتبار ایجاد می کند. به حرکت اراده در جهت ایجاد عقد اصطلاحا عقد انشای عقد و به آنچه به وسیله اراده انشا می شود منشا به صیغه ی اسم گفته می شود.

تقسیم عقد از حیث تساوی و عدم تساوی وضیعت طرفین در برابر هم (عقد تحمیلی و عقد آزاد)

عقد از حیث تساوی و عدم تساوی شرایط اقتصادی و روانی طرفین به عقد آزاد و عقد تحمیلی تقسیم شده است. در عقد آزاد طرفین با شرایط مالی وارد مذاکره می شوند و هیچ یک از طرفین در برابر طرف دیگری قوی نیست و شرایط برتری ندارد.

عقد از حیث تاثیر اراده فردی یا گروهی به عقد فردی و عقد گروهی یا جمعی تقسیم می شود.

عقد فردی عقدی است که با اراده هر فرد یا نماینده ی او منعقد می شود. عقد گروهی یا جمعی عقدی است که در تشکیل آن اراده هر یک از افراد لازم موثر نیست. در اداره گروه و جمع شاغل در رشته معین یا دارای منافع مشترک که در برگیرنده اکثزیت است، برخلاف اصل نسبی بودن آثار قرارداد جانشین اراده فرد اعضای گروه می شود.

اهداف تحقیق:

هدف کلی: تحلیل اصل حاکمیت اراده در قراردادها

اهداف جزئی:

1. مورد توجه بودن نقش اراده طرفین و قراردادها از نظر قانون گذار در حقوق ایران

2. وصف امری یا تغییری بودن قاعده حاکمیت قانون محل انعقاد قرارداد مندرج در ماده 986 قانون مدنی.

توجه ! در متن مقاله برخی کلمات غلط املایی وجود دارد، قبل از استفاده مرور شود.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید