پروژه طرح کارآفرینی کارگاه تولید قطعات لاستیکی خودرو

پروژه طرح کارآفرینی کارگاه تولید قطعات لاستیکی خودرو پروژه طرح کارآفرینی کارگاه تولید قطعات لاستیکی خودرو

دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 1382 KB

تعداد صفحات : 57

بازدیدها : 200

برچسبها : پروژه کارآفرینی قطعات لاستیکی خودرو

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه طرح کارآفرینی کارگاه تولید قطعات لاستیکی خودرو

پروژه طرح کارآفرینی کارگاه تولید قطعات لاستیکی

پروژه حاضر در چهار فصل بصورت کامل با محاسبات و جداول مربوطه تهیه گردیده است

در این طرح به بررسی تولید قطعات لاستیکی خودرو پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآوردهای مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، وضعیت بازار، میزان واردات و صادرات و... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است، بازدید از واحد کاری مشابه، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است (طرح توجیهی یا BP) ،عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

مقدمه :

امروزه قطعات پلاستیک به دلیل برخورداری از ویژگی های خاص فیزیکی و شیمیایی از جمله خصوصیات لاستیکی و کشسابی و مقاومت در محیط و عوامل شیمیایی و جوی مختلف ، مقاوم ویژه ای را در صنایع گوناگون احراز نموده اند . این ویژگی ها و خصوصیات توسط افزودن مواد مناسب به میزان صحیح با لاستیک خام و سپس فرآیند تولید صحیح تحت شرایط کنترل شده حاصل می گردند . دسترسی روز افزون به وسیله نقلیه شخصی و با صرفه ، جهان را به مکانی دست یافتنی تر تبدیل کرده است . این موضوع ضمن آن که به گسترش یک زیر بنای پیچیده صنعتی کمک می کند ، جامعه نوین صنعتی را نیز شکل می دهد .

حمل و نقل یا جابجایی انسان و کالا از نقطه ای به نقطه دیگر از جمله خصایص ذاتی و کهن ماندگار است . در جوامع ابتدایی نیز حرکت جزء اساسی ترین الزامات روزانه به شمار می رود . برای تولید و یا جابجایی هر محصول لازم است حجم معینی از محل تولید تا مصرف جابجا شود تا کالای مورد نیاز به مصرف کننده برسد . بنابراین این حرکت و جابجایی یکی از عمده ترین الزامات انسانی است که نتایج اقتصادی به دنبال دارد .

با توجه به آمار و اطلاعات بدست آمده از کارخانه تولید قطعات لاستیکی خودرو و همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته می توان به این نتیجه رسید که این طرح جزء طرح های زود بازده و پر بازده است و می تواند در لیست مشاغل مورد حمایت دولت قرار گیرد و در صورت اجرا می تواند از توجیه اقتصادی مورد قبولی برخوردار باشد .

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید