مقاله نمای داخلی ساختمان

مقاله نمای داخلی ساختمان مقاله نمای داخلی ساختمان

دسته : معماری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 149 KB

تعداد صفحات : 23

بازدیدها : 209

برچسبها : نمای داخلی ساختمان پروژه معماری

مبلغ : 2000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه معماری مقاله در مورد نمای داخلی ساختمان

این مقاله تحقیقاتی به بررسی نمای داخلی ساختمان می پردازد. در این پروژه به بررسی انواع کف پوش ها، کلیاتی درباره آشپزخانه، شومینه، اشباع رنگ در معماری، بررسی هفت اصل برای طراحی داخلی پرداخته شده است در انتها نیز منابع مورد استفاده ذکر شده است.

چکیده:

انواع کف پوش ها

انواع کف پوشها عبارتند از : سنگ، کاشی، موکت، کفپوش های پلاستیکی، چوبی و موزاییک و سنگ

سنگ، گرانبهاترین نوع مصالح ساختمانی است. یکی از موارد استفاده آن مفروش کردن کف آشپزخانه و سرویس های بهداشتی است. هر چه ابعاد آن بزرگتر باشد قیمت آن نیز گرانتر است. نقش و سختی سنگهای رنگی و تزیینی در ارزش گذاری آنها مؤثر است. وجود هر گونه لکه، رگه یا ترک در سنگهای قیمتی باعث کاهش ارزش آنها می شود. صیقلی دادن سنگها بعد از نصب روشی برای از بین بردن میکروب های بین درز سنگها است. ...

هفت اصل برای طراحی داخلی

تاقچه ها، رف ها، ارسی ها، هشتی ها، حوض ها و باغچه ها تنها شماری از عناصر کالبدی طراحی داخلی در ایران هستند. روش معماران گذشته ایرانی در به کارگیری این عناصر، در راستای آن بوده تا از جذابیت فُرم کاسته شود و به غنای فضا افزوده گردد. این همان هندسه همراه با تزئینات است.

به نظر می رسد طراحی داخلی در ایران، از یک سو در چنبره نوستالژیای تاقچه ها، رف ها و اُرسی های قدیم گرفتار مانده و از سوی دیگر به دکوراسیون و ابعاد دراماتیک و تزئینی فضاها تقلیل یافته است. با تمام اینها، طراحی داخلی فرآیندی است که همزمان می بایست سویه های زیباشناختی و عملکردی را سامان دهد. طراحی داخلی یک ساختمان، داستانی است که شخصیت اصلی آن خود انسان است؛ در این بین حضور او در این فضا، چگونگی آن و ویژگی های فضایی که انسان در آن قرار می گیرد، می تواند تداعی کننده اصولی باشد که در ادامه 7 اصل از آنها را می خوانید:

۱ - نور را دریاب: نور عنصری است که با آن دیدن اشیا ممکن می شود. نور می تواند ریتم خلاقانه ای به یک فضای داخلی ببخشد. بدون نور، نه فرم را احساس می توان کرد، نه رنگ را و نه بافت را. نورپردازی در یک فضای داخلی پیامدهای مهمی در بردارد. چه بسا نورپردازی مناسب یک فضا آن فضا را خوشامد و چشم نواز کند. نورپردازی در کنار ابعاد زیباشناختی، بعد عملکردی هم دارد. نور مناسب در طول شب در یک فضای داخلی می تواند حس محدود بودن یا ابهام و هراس را بر طرف کند. نور مناسب یک اتاق حتی می تواند چهره آدمی را گرم و صمیمی کند. به کمک نورپردازی می توان یک فضای داخلی را به جزایر نورانی متنوعی تبدیل کرد. پس، از باب مثال، غذاخوری باید نور ملایم و گرمی داشته باشد یا بهترین نورها برای حمام، منابع نوری کم ولتاژ هستند. ...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید