مقاله سوخت پاش الكترونیكی

مقاله سوخت پاش الكترونیكی مقاله سوخت پاش الكترونیكی

دسته : -پژوهش

فرمت فایل : word

حجم فایل : 14 KB

تعداد صفحات : 24

بازدیدها : 199

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 2000 تومان

خرید این فایل

مقاله سوخت پاش الكترونیكی

مقاله سوخت پاش الكترونیكی 

تاریخچه سوخت پاش الكترونیكی

در اواخر 1950 شركت كرایسلر تعدادی خودروی انژكتوری با سیستم الكترونیكی تولیدكرد و این طرح را « بندیكس الكتروژكتور » نامید . طرح كرایسلرگسترش زیادی نیافت تا ایتكه اختراعات تازهای در صنعت الكترونیك رخداد و ترانزیستورها و دیودها ، تحولی در مدارهای الكترونیك ایجاد كردند.

در 1968 شركت فولكس واگن نمونه جالبی از این سیستم را كه توسط شركت بوش ساخته شده بود روی موتورهای خودنصب كرد .

از دهه 70 میلادی به این سو ، كارخانه های خودرو سازی شروع كردند به جایگزینی سیستم سوخت پاش انژكتوری به جای كاربراتوری . دلیل این كار تقاضای خریداران در جوامع گوناگون بود .خریدار خواستار توان بالا مصرف كمتر سوخت گشتاور بهتر ( در دورهای كم و درترافیك ) و كاركرد بی صداتر و نرم تر موتور است وجوامع با توجه به مسئله محیط زیست و آلودگی هوا خواستار خروج گازهایی با آلیندگی كمتر از اگزوز خودروها بودند . سیستمهای سوخت رسانی انژكتوری تقریباً تمامی این نیازها رابرآورده می سازد . بر اساس اختلاف در روش تعیین مقدار سوخت تزریقی، سیستم EFI به دو گروه عمده تقسیم می شود : در نوع اول كه از مدارهای آنالوگ استفاده می كند ، حجم پاشش سوخت بر اساس شارژ و دشارژ خازن تعیین می شود . در نوع دوم كه از ریز رایان استفاده می كنند میزان تزریق با توجه به اطلاعات ذخیره شده تعیین می شود . اساس هر دو مدار یكی است و تنها چند تفاوت در برخی موارد ( دقت و دامنه های كنترل ) بین آنها وجود دارد .

...

خصوصیات سوخت پاش الكترونیكی

 EFI در مقایسه با كاربراتور از مزایای زیر برخوردار است :

1- توزیع یكسان سوخت در هر سیلندر

بزرگ ترین مشكل موتورهای بنزینی كاربراتوری تقسیم غیر یكنواخت سوخت بین سیلندرهای موتور است . برای توجیه این مشكل می توان ناصافی دیواره های داخلی منیفولد ، طول ناهمسان شاخه ها وجود پیچ و خم و اینرسی موجود در گاز را دلیل آورد . سوختی كه دارای اینرسی زیاد باشد در مقایسه با هوا كندتر حركت می كند وتمایل به چرخش در پیچ و خم های منیفولد ندارد. این حالت باعث می شود سوخت غنی تر كه ذرات درشت تری دارد به حركت مستقیم خود ادامه داده و سیلندرهای انتهایی را پر كند . این خاصیت باعث می شود تا سیلندر های انتهایی سوخت غنی تر را دریافت كرده و احتراق ناقص انجام دهد ، اماسیلندرهای ابتدایی با كمبود سوخت رو به رو می شوند روش سوخت رسانی تزریقی این مشكل اساسی را حل كرده و باتزریق یكنواخت به سر سوپاپ ها توزیع سوخت را به طور یكسان انجام می دهد .

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید