مقاله رابطه سبک فرزندپروری کودکان معلول، پیشرفت تحصیلی و مشکلات رفتاری

مقاله رابطه سبک فرزندپروری کودکان معلول، پیشرفت تحصیلی و مشکلات رفتاری مقاله رابطه سبک فرزندپروری کودکان معلول، پیشرفت تحصیلی و مشکلات رفتاری

دسته : -پژوهش

فرمت فایل : word

حجم فایل : 215 KB

تعداد صفحات : 40

بازدیدها : 336

برچسبها : سبک فرزندپروری کودکان معلول پیشرفت تحصیلی مشکلات رفتاری

مبلغ : 9900 تومان

خرید این فایل

دانلود ترجمه مقاله سبک و شیوه های فرزندپروری در کودکان معلول و ارتباط آن با پیشرفت تحصیلی و مشکلات رفتاری

فهرست مطالب

دیباچه

چکیده

سبک ها و فعالیت های فرزند پروری

سبک ها و روش های فرزندپروری و پیشرفت تحصیلی

سبک ها و شیوه های فرزندپروری و مشکلات رفتاری

سبک ها و شیوه های فرزندپروری و معلولیت

نتیجه گیری

منابع

-------------------------

مقاله حاضر ، ترجمه مقاله ای با عنوان

Parenting Style and Parenting Practices in Disabled Children and its Relationship with Academic Competence and Behaviour Problems

می باشد که اکنون با ترجمه فارسی آن با موضوع سبک و شیوه های فرزندپروری در کودکان معلول و ارتباط آن با پیشرفت تحصیلی و مشکلات رفتاری تهیه و آماده دانلود گردیده است. در فایل دانلودی هم مقاله ترجمه شده و هم متن انگلیسی آن موجود می باشد. در زیر به بخشهایی از متن ترجمه شده ی این مقاله اشاره می شود.

سبک ها و فعالیت های فرزند پروری

بدون شک دوران کودکی ازجمله دورانی است که حساسیت زیادی نسبت به آن وجود دارد و زمانی که کودکان با هرگونه معلولیتی مواجه باشند این حساسیت بیشتر می شود. این حساسیت بالا در بسیاری از موارد مشکلاتی ایجاد می کند. به نظر می رسد در بسیاری موارد والدین باید با فرزندان خود رفتار اجتماعی مطلوبی را داشته باشند البته این امر در پیشرفت تحصیلی تأثیرگذار خواهد بود.

در طول سال های گذشته مطالعات زیادی انجام گرفته که سعی کرده اند سبک های فرزندپروری و دیگر عواملی که موجب تعامل والدین با کودکان می شود را روشن سازند، باوجوداین تعداد کمی از تحلیل گران وضعیت معلول و معلولیت را به عنوان عناصر تلفیقی به شمار می آوردند. این مقاله قصد دارد در مرحله اول به صورت کلی، جنبه های اصلی رابطه والدین و کودکان موردبررسی و در مرحله بعد شرایط معلولیت و معلول را مدنظر قرار دهد. ما با شرح این پدیده کارمان را آغاز می کنیم.

...

سبک ها و روش های فرزندپروری و پیشرفت تحصیلی

با عنایت به مطالعات در مورد اجتماعی کردن کودکان، به رابطه بین محیط مدرسه و خانواده می رسیم. برخی از مطالعات روی روش های خاص والدین در جهت رشد علمی به کودکانشان متمرکز هستند و برخی دیگر از مطالعات سازگاری میان سبک های فرزندپروری در مواجهه با دیگران را برای ارتقا نتایج علمی موردتوجه قرار داده اند؛ و در مطالعات دیگر هم هر دو گرایش موردبحث قرارگرفته اند.

با توجه به شیوه های فرزند پروری، بسیاری از جنبه های مورد مطالعه توسط اسپیرا (2005) عبارت اند از اینکه:

- والدین تلویحاً درگیر مصاحبه با معلم خصوصی، کمک به کودکانی محیط مدرسه هستند. در این دیدگاه: مطالعات ایستاین وسندرز (2002)، گوردون ولوئیس (2009) ارتباط قوی بین مفهوم والدین و نتایج علمی نشان دادند.

- نظارت مستقیم بر تکلیف که نشان دهنده نظارت بر پیشرفت تحصیلی، بررسی اتمام به موقع تکالیف و نظارت بر فعالیت با همکلاسی های دیگر و انتظار پیشرفت در مدرسه مطالعات مختلف نشان داده است که این نوع نظارت با جزئیات دقیق و موفقیت تحصیلی مرتبط است.

-اهداف، ارزش ها و آرمان های والدین در رابطه با کودک: توصیف اهداف و آرمان هایی که به عنوان وضعیت و نتایج آرمانی والدین از کودکان انتظار دارند و رفتارشان را تحت تأثیر قرار می دهند، اهمیت نتایج علمی خوب جزئی از ارزش ها حساب می شود. محققانی مانند آستون و مکلاهون (1991) نشان داد که آرمان های والدین و اهداف و ارزش ها، پشتکاری در مدرسه، ثبت نام، توجه و حضور با موفقیت تحصیلی به کودکان مرتبط هستند

...

سبک ها و شیوه های فرزندپروری و مشکلات رفتاری

طبق نظر بامریند (1967) والدینی که یک مدل تربیتی بر اساس شیوه های مقتدرانه ارائه می کنند و کسانی که شیوه های آسان و سخت را به کار می گیرند، تمایل به داشتن فرزندان پرخاشگر و بی انگیزه ای دارند. بر طبق نظر نویسنده، رفتارهای پرخاشگرانه تهاجمی با فراوانی بالا در این کودکان دیده می شود زیرا والدینشان از تنبیه بیش ازاندازه استفاده می کنند. در مقابل نتیجه تربیت والدین سهل گیر فقدان نظم خواهد بود؛ که مک کوبی و مارتین (1983) در توضیح شفافی از مدل قبلی پیشنهاد کردند که عامل مهم خطرناک برای تعمیم الگوی رفتار پرخاشگرانه در کودک، فقدان محبت والدین است. نتیجه از سبک های مقتدرانه زمانی که با سطح بالایی از تقاضا ترکیب شود و در سبک سهل گیرانه زمانی با سطح تقاضای پایین همراه باشد، مشاهده می گردد.

...

سبک ها و شیوه های فرزندپروری و معلولیت

حساسیت های اجتماعی به سمت مشمولیت کامل و هنجار سازی در مورد معلولین به طور شگفت آوری افزایش پیداکرده به همین دلیل بررسی روی ناتوانی، استقلال شخصیتی و موقعیت های وابستگی توسط موسسه آمار ملی (EME) نشان می دهد که میزان بی سوادی در افراد ناتوان در بازه سنی 44-25 سال 6/8 درصد در مقابل 9/0 درصد در کل جمعیت می باشد.4/37 درصد از این افراد جدا از دوره های اجباری، در دوره های دیگر نیز شرکت کرده اند که 4/60 درصد کل جمعیت را شامل می شود. تنها 5/10 درصد تحصیلات عالی خود را به اتمام رسانیده اند که 1/24 درصد از کل جمعیت را تشکیل می دهند. مطالعات انجام شده قبلی در موسسه مشابه، به نام تحقیقات روی معلولیت ها انجام گرفته است. ...

در صورت در نظر گرفتن والدین وسواسی که مخالف شرکت در فعالیت های همگانی کودک با همکلاسی های خود هستند، می توان از بحث قبلی چنین استنباط کرد که روابط خانوادگی بدون انگیزه ای ایجاد می شود و فرصت پیشرفت کاهش می یابد که درنهایت موجب استقلال بیشتر کودک می گردد. به همین دلیل یکی از ویژگی های والدین دارای فرزندان ناتوان، توجه بیش ازحد به کودکان است؛ که موجب ممانعت از شرکت کودک در تصمیم گیری و رابطه با دیگر افراد می شود. درواقع بسیار از ترس ها و طرز فکرهای انزوا گونه ی بزرگ سالان دارای ناتوانی در خانواده آن ها القا و کسب گردیده اند. با ایان حال، عدم تعادل در کودکان معلول در رابطه با ویژگی های جوی خانواده آن ها تنها به پیشرفت تحصیلی محدود نمی شود بلکه در مشکلات رفتاری درونی و بیرونی بروز می یابد.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید