پروژه طراحی مدار میكرو كنترلی جهت رفع مشکل عملكرد و دشواری تعویض باطری مدارات دیجیتالی

پروژه طراحی مدار میكرو كنترلی جهت رفع مشکل عملكرد و دشواری تعویض باطری مدارات دیجیتالی پروژه طراحی مدار میكرو كنترلی جهت رفع مشکل عملكرد و دشواری تعویض باطری مدارات دیجیتالی

دسته : برق ،الکترونیک و مخابرات

فرمت فایل : word

حجم فایل : 73 KB

تعداد صفحات : 75

بازدیدها : 179

برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری

مبلغ : 8800 تومان

خرید این فایل

پروژه طراحی مدار میكرو كنترلی جهت رفع مشکل عملكرد و دشواری تعویض باطری مدارات دیجیتالی

1-1-    ضرورت ها و نیاز ها :
 در بسیاری از مدارات دیجیتالی ( میكروكنترلی ) كه با برق و باطری كار می كنند با دو مشكل مواجه می باشیم :
1-    مشكل اول مربوط به عملكرد است. یعنی عملكرد نمایش LCD با ولتاژ 5 ولت است در حالی كه این مدارات در هنگام استفاده از خازن پشتیبان و باطری دارای ولتاژ 6/3 تا 5 ولت هستند.
2-    مشكل دوم گرانی باطری و دشوار بودن تعویض آن است . در بعضی از این مدارات مثل كنتور دیجیتال تعویض باطری بسیار دشوار است در نتیجه باید تا حد امكان مصرف را در حالت استفاده از خازن و باطری كم كرد در حالی كه دستگاه باید به كار خود ادامه دهد.
1-2- مراحل انجام پروژه :
 در این پروژه جهت بررسی و حل این دو مشكل یك مدار میكرو كنترلی مثل ساعت دیجیتالی طراحی شده است و به حل مشكلات فوق پرداخته شده است این ساعت باید از نمایشگر 5 ولت استفاده كند و بتواند حداكثر به مدت 5000 ساعت در صورت استفاده از باطری 6/3 ولتی و 2/1 آمپر ساعتی در حالت قطع برق به كار خود ادامه دهد.
       در طراحی این مدار برای حل مشكل اول سعی شده است كه برای تامین ولتاژ 5 ولت LCD از تبدیل ولتاژ DC به كمك یك مبدل DC/DC  استفاده كنیم تا زمانی كه ولتاژ ما 6/3 ولت است با یك آ ی سی Admbbo ولتاژ 2/7 تولید كنیم ( در ادامه خواهیم دید این آ ی سی یك دوبل كننده ولتاژ است) و بعد باكمك زنریك ولتاژ 5 ولت تحویل LCD  می دهیم و برای حل مشكل دوم سعی شده است كه تا زمانی كه LCD از تغذیه اصلی استفاده نمیكند از خازن پشتیبان تغذیه شود و بعد از مدت زمانی كه تعریف می كنیم ( در نرم افزار سیستم بررسی می شود) میكرو از طریق یك Mosfet از باطری استفاده میكند كه توسط مبدل DC/DC و زنر به ولتاژ 5 ولت تبدیل شده است.
....

3-5- چگونگی کارکرد مدار :

برای توضیح چگونگی کارکرد مدار بهتر است ابتدا بررسی کنیم هدف از انجام این پروژه چه بوده است و بعد بررسی کنیم که برای حل مشکلات مطرح شده، مدار چگونه کار می کند.

 همانطور که در قسمت ضرورت ها و نیازها توضیح داده شد مشکل اول ما عملکرد سیستم بود یعنی LCD با ولتاژ 5 ولت کار کار می کند اما مدارات ما هنگام استفاده از خازن پشتیبان و باطری دارای ولتاژ 6/3 تا 5 ولت هستند و مشکل دوم گرانی باطری و دشواری تعویض آن بود که باعث می شد تا کاری کنیم که تا حد امکان مصرف در حالت استفاده از خازن و باطری کم شود.

    برای این منظور در مدار طرح شده ابتدا با فشردن کلید اصلی سر راه منبع تغذیه LCD روشن شده و یک کاراکتری که به طور دلخواه در نرم افزار سیستم تعریف می شود را نشان می دهد در این مدت خازن پشتیبان شروع به شارژ شدن می کند . ...

...

===========================

فصل اول- توصیف كامل پروژه
1-1- ضرورت ها و نیازها
1-1-2- مراحل انجام پروژه
فصل دوم تئوری مرتبط با پروژه
2-1- مقدمه
2-2- بررسی دستورات میكرو كنترلر
فصل سوم- بررسی سخت افزار سیستم
3-1- مقدمه
3-2- بلوك دیاگرام سیستم
3-3- توضیح بلوك دیاگرام سیستم
3-4-نقشه كامل مدار توضیحات مربوطه
فصل چهار -  نرم افزار
4-1- مقدمه:بررسی نرم افزارمورداستفاده وكامپایلربكاررفته
4-2فلوچارت برنامه اصلی و فرعی
4-3- توضیحات نرم افزار
فصل پنجم
5-2- مراجع

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید