تحقیق نمونه برداری و مراحل تجزیه شیمیایی

تحقیق نمونه برداری و مراحل تجزیه شیمیایی تحقیق نمونه برداری و مراحل تجزیه شیمیایی

دسته : تحقیق

فرمت فایل : word

حجم فایل : 609 KB

تعداد صفحات : 36

بازدیدها : 163

برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

تحقیق نمونه برداری و مراحل تجزیه شیمیایی

نمونه برداری و مراحل تجزیه شیمیایی

مقدمه
شیمی تجزیه با شناسایی ساختارفرمولی، جداسازی،‌اندازه گیری مقداریک ماده واجزای تشکیل دهنده آن سروکاردارد. از آنجا که جداسازی واندازه گیری اجزای سازنده اجسام، براساس خصوصیات فیزیکی وشیمیایی آنها با استفاده از واکنشهای شیمیایی ودستگاههای آزمایشگاهی انجام می گیرد.
 شیمی تجزیه را می توان به دوبخش شیمی تجزیه کلاسیک وشیمی تجزیه دستگاهی تقسیم بندی کرد. بدیهی است که عملیات شناسایی واندازه گیری به منظورتحقق سه هدف انجام می شود. این اهداف عبارتند از تعیین خواص کیفی وکمی وتعیین ساختارفرمولی. این دانش بیشترجنبه عملی داشته وعلاوه برارتباط با رشته های گوناگون شیمی با اغلب رشته های مهندسی وعلوم نیز پیوندی نزدیک دارد.
...

تقطیر مخلوطهای هم جوش (آزئوتروپ )

بعضی مخلوطها نظیرآب والکل تولید آزئوتروپ یعنی مخلوطی که دریک دمای ثابت می جوشد، می نمایند که جداسازی آنها حتی با تقطیرجزء به جزء امکان ناپذیراست. این نوع آزئوتروپها را آزئوتروپ همگن می نامند. مثلاً مخلوط 95%‌ الکل و5% آب در15/78 درجه سانتیگراد می جوشد درحالی که نقطه جوش الکل مطلق oc 5/78 است.
برای جداکردن الکل از آب به مخلوط، بنزن اضافه می کنند که یک آزئوتروپ سه گانه که حاوی 74% بنزن، 5/18% الکل و5/7% آب است،‌ تشکیل می دهد، این آزئوتروپ در65 درجه سانتیگراد می جوشد درنتیجه دراثرتقطیر، آب از مخلوط جدا می شود، ولی الکل باقیمانده با بنزن همراه است که خود تشکیل آزئوتروپی دوگانه می دهند که حاوی 6/67 % بنزن و4/32 % الکل است که در3/68 درجه سانتیگراد می جوشد والکل خالص باقیمانده نیز در5/78 درجه سانتیگراد جمع آوری می شود.
...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید