مقاله چگونه گواهینامه ایزو بگیرم

مقاله چگونه گواهینامه ایزو بگیرم مقاله چگونه گواهینامه ایزو بگیرم

دسته : -پژوهش ها

فرمت فایل : word

حجم فایل : 39 KB

تعداد صفحات : 87

بازدیدها : 236

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 8000 تومان

خرید این فایل

مقاله چگونه گواهینامه ایزو بگیرم

مقاله چگونه گواهینامه ایزو بگیرم

 

مقدمه

بررسی تاریخی كشورهای توسعه یافته حاكی از  این است كه به منظور رشد اجتماعی و ارتقاء سطح آگاهی و رفتار جامعه استاندارد سازی و وضع قوانین و مقررات و نظارت بر اجرای صحیح آنها همواره از اولویت برخوردار است.

استاندارد سازی مدیریت و فعالیتهای مدیران بعنوان یكی از راههای موفقیت كشورهای توسعه یافته قلمداد شده و حركت وسیع در سطح كشورمان به منظور استاندارد كردن مدیریت با استفاده از استانداردهای ایزو بیانگر تحولات اساسی در مقوله مدیریت است. استانداردهای ایزو بعنوان استانداردهای تحول سازمانی و بهبود وضعیت اجتماعی سازمانها از مدلهای اجرایی مهمی است كه درسطح سازمانهای تولیدی و خدماتی بكار گرفته می‎شود.

شفاف سازی اطلاع رسانی واقعی ایجاد نظام پاسخگو و احترام به تك تك اعضاء جامعه نیازمند تدوین و اجرای دقیق قوانین است هیچ جامعه ای به رشد نرسیده است مگر آنكه انقلاب را ازدوران شروع كرده باشد تحول سازمانی آگاهی كاركنان نسبت به اهداف سازمان و جامعه و حركت به سمت تعالی جامعه و سازمان نیازمند ایجاد یك نظام مدیریت مقتدر و حمایت مدیران از حركتهای بهبود كیفیت میباشد.

ایزو چیست ؟

ایزو فرآیند تولیدی یك كالا میباشد، سازمان بین المللی استاندارد ایزو مقر آن در ژنو سوئیس می‎باشد در 24 فوریه 1947 به منظور یكپارچه كردن استاندارد در سراسرجهان ایجاد تسهیلات درتجارت بین المللی و حمایت از تولید كننده و مصرف كننده و توسعه همكاری عمل تكنولوژیكی اقتصادی و با عضویت 25 كشور تاسیس شد. به دنبال پیوستن تدریجی سایر كشورهای جهان این سازمان در حال حاضر دارای 132 عضو شامل 90 عضو اصلی و 34 عضو مكاتبه ای و 8 عضو مشترك می‎باشد كه موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران از جمله اعضای اصلی آن می‎باشد.

در حال حاضر تعداد استانداردها 11950 مورد می‎باشد كه توسط 2856 كمیته وزیر كمیته و بیش از سی هزار كارشناس تدوین گردیده است.

سازمان بین المللی استاندارد تحت عنوان مدیریت كیفیت و تضمین كیفیت آغاز و در سال 1987 پس ازبحث و بررسی های علمی و تخصصی گسترده و تائید پیش نویسهای تهیه شده، توسط كشورهای عضو این كمیته فنی به صورت مجموعه ای مشتمل بر شش استاندارد و از سوی دبیرخانه سازمان بین المللی استاندارد منتشر گردید.

استانداردهای سری ایزو می گوید كه كیفیت محصول فقط از طریق كنترل و بازرسی فنی بازرسی صد در صد به صورت پیوسته تأمین نیست بلكه كیفت باید در فرآیند تولید و آنهم در تمامی بخشهای یك سازمان (كارخانه یا شركت) از جمله بخشی طراحی، بخش تداركات، بخش تولید، بخش كنترل كیفیت، بخش آموزش و امثالهم خلق و بوجود می‎آید و استانداردهای سری ایزو 9000 در زمینه كیفیت گفتگو می‎كند ولی نه فقط كیفیت محصول نهایی بلكه كیفتی عملكرد صحیح تمامی بخش های یك سازمان كه در مجموعه در كیفیت محصول یا خدمت عرضه شده توسط یك سازمان یا به عبارتی دیگر در كیفیت كل سازمان تجلی می یابد.

تدوین استانداردهای ایزو در مورد مدیرتی كیفیت و تضمین كیفیت در اواخر دهه هفتاد با بهره گیری از استاندارد انگلستان به شماره 5750 و سایر استانداردهای كیفیت و صنایع نظامی و هسته ای طراحی شده است.

موسسه استاندارد ملی امریكا (ANSI) نماینده ایالات متحده امریكا است.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید